НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Като бързо развиваща се компания за нас от голямо значение са нашите партньорства.

Viessmann, Германия предлага комплексна продуктова гама отоплителна техника за всички енергонсители и всякакви мощности – къщи, големи жилищни сгради, индустриални и обществени обекти – 1.5 до 116.000 kW.

IMMERGAS, Италия е един от най-големите производители на стенни газови котли на европейския пазар. В Immergas работят около 700 човека. В наши дни Immergas е синоним на надеждност и гарант за качество.

Италианската марка газови котли UNICAL се продават на българския пазар от 2003г. като за краткия си период на предлагане се приемат изключително добре от българския потребител благодарение на високо-технологичното си ниво на изпълнение и икономични характеристики.

Bosch Термотехника предлага на своите клиенти решения за отопление и подгряване на битова вода, съобразени с индивидуалните нужди. Високоефективни технологии на Bosch използват възобновяеми източници на енергия и свеждат до минимум отделените в околната среда вредни емисии.

БГ Терм ООД

Предмета на дейност е внос и доставка на компоненти и съоръжения за: отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване.

Интерметал ООД

Интерметал ООД е сред най-големите и утвърдени фирми, занимаващи се с внос и търговия на едро на материали от неръждаема стомана, елементи за отопление и ВиК – котли, алуминиеви и панелни радиатори, помпи, месингова арматура, изолация, въздуховоди, слънчеви системи и бойлери; тръби и фитинги и др.

ElectroAir, естонска компания, основана през 2006 г., си е спечелила репутация за производство на висококачествено авиационно оборудване и системи за зареждане на EV (електрически автомобили). Системите за зареждане с постоянен и променлив ток на ElectroAir са в челните редици на иновациите и това е така, защото са проектирани с помощта на авиационна технология и са подкрепени от 17 години опит в производството на електричество.