blog02

ПРОЕКТИРАНЕ

„Черноморска газова компания“ ЕООД проектира домакински и промишлени газови и отоплителни инсталации по зададена от Клиента архитектурна подложка, изготвяне на проект за отопление на жилище, съответно и оферта за изпълнението на самата инсталация.

Ползвайки нашите професионални услуги можете да си осигурите евтин, екологично чист и висококалоричен енергоизточник за вашето домакинство, обществен или промишлен обект.

Дейността на проектантите се състои в заснемане и анализ на обекта, избор на най-подходящия тип отопление, изчисляване на необходимата отоплителна мощност, изготвяне на техническа документация и чертежи.

Проектантите обслужват изцяло поетата поръчка, включително заверка на проекта и контрол при монтажа.

design1
bigstock-underfloor-heating-with-collec-102600047-e1452713454897
blog02

ДОСТАВКА

 • Компанията предлага широка гама от:
  – котли,
  – радиатори,
  – газови бойлери,
  – горелки,
  – термостати
  – газ сигнализатори
 • доставка на материали за отоплителни и газови инсталации.
 • ЧГК ЕООД разполага със собствен транспорт и има възможност съоръженията да бъдат доставени до дома Ви.
blog02

ИЗГРАЖДАНЕ

„Черноморска газова компания“ ЕООД извършва професионално и гарантирано изграждане и инсталиране на газови инсталации след подписване на договор с точно установени параметри и срок на изпълнение.

Нашите екипи работят професионално, бързо и изключително чисто. Всички наши изградени газови инсталации са задължително тествани, сертифицирани от регулиращите органи и застраховани.

Материалите, компонентите и уредите които използваме отговарят на българската нормативна база и имат необходимите сертификати за продажба и поддръжка на територията на Република България и Европейският Съюз.

Всички газови уреди които предлагаме имат 24 часова поддръжка.

radiator
servisice
blog02

ОБСЛУЖВАНЕ

“Черноморска газова компания” ЕООД осигурява гаранционното и извънгаранционното обслужване на газови и отоплителни инсталации.
Компанията извършва и абонаментно техническо обслужване на битови, административни и промишлени обекти, работещи на природен газ съгласно Наредба за устройството, безопасната експлоатация на преносните и разпределителните газопроводи и на съоръженията, инсталациите и уредите за природен газ.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване на отоплителни и газови инсталации:

 • част от нашата политика за специално отношение към нашите клиенти
 • ние се грижим за вашия комфорт, без да отнемаме от вашето време и енергия.
 • поема гаранция за закупените уреди и съоръжения.
Телефон:
052 631 460
Адрес: Варна,
ул. „Цар Симеон I“№25, ет.3
E-mail:
office@bsgc.bg